sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kissanäyttelyssä turistina

Tulipa käytyä elämäni ensimmäisen kerran kissanäyttelyssä. Oli oikein mukava kokemus. Pääasiassa katselimme ystäväni kanssa Ragdolleja ja Pyhiä birmoja. Kissanäyttely kyllä eroaa koiranäyttelyistä jonkin verran. Siellä ei kisuja juoksutettu kehässä ympyrää vaan vietiin tuomarin eteen arvioitavaksi. Ehkä minäkin joskus voisin mennä Jamin kanssa?! Tarvitsen vain jonkun hiukan opastamaan, kaikki on niin uutta :)

Lisäksi kiertelimme häkkien luona katselemassa kissoja, jotka odottelivat vuoroaan. Lisäksi kaikki kojut houkuttelivat luokseen. Tuli hankittua muutama märkäruokapussi kokeeksi, jos vaikka kissat tykkäisi. Voi sitten tilata jatkossa, jos on hyvää.

Kiitos vain Kissaklaanin Sonjalle seurasta! :)

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusi kiipeilypuu

Tilasin kissoille uuden, isomman kiipeilypuun ja toissapäivänä se sitten tuli. Jami halusi olla rakennusapuna. Kauheasti ei vain apua ollut, enemmänkin oli tiellä :)




Mutta valmiiksi se saatiin ja kissat tykkäävät, mikä on tärkeintä :)




sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hankintalista :)

On se jännä miten pennun tulo laukaisee vimman hankkia kaikkea ihanaa! Vaikka kissoja ollut kokoajan. Toki on pakko hommata ne tärkeimmät, kuten hiekkalaatikko ja valjaat.

Tänään lähtikin ystävän kanssa kimppatilaus Zooplussalle, josta tilasin hienon tiikeriraidoilla varustetun hiekkiksen. Tarkoitettu isoille kissoille. Parempi hommata kerralla suurin mahdollinen kun ei tiedä millainen jässikkä tosta Jamista kasvaa. Jos velipuoleen ja isään on katsominen niin isoksi kasvaa :)

Tällainen laatikko on tulossa

Ystäväni suositteli valjaita täältä http://www.arjasart.com/, joten varmaan lähtee molemmille kissoille tilaus sinne. Kunhan Jami ensin kasvaa. Alkuun mennään pentuvaljailla :)

Kuvia :)

                                           Jami korissa ja Killi pöydän alla

                                         Jami ekan kerran valjaissa

                                           Elmo ja Leevi

                                                       Killi

lauantai 3. elokuuta 2013

Ragdollin pentu Jami


Fannidolls Joyful Jamie eli Jami muutti meille maanantaina 29.7.2013. Ikää pikkumiellä on 3kk.

Jami on leikkisä pikkukissa, jolta ei vauhtia puutu. Taloudessa on toinenkin kissa Killi ja kaksi koiraa, Leevi ja Elmo. Koiriin tottui päivässä. Killiä hiukan jännittää pentu ja varmuudeksi pitää vähän sähistä.

Pitkään olen haaveillut toisesta kissasta, mutta Jamin tulo tapahtui vuorokaudessa. Ystäväni ilmoitti, että olisi yksi hyvä luonteinen pentu vailla kotia ja kaikenlisäksi luovutusiässä. Seuraavana päivänä lähdin pikkuista katsomaan ja kuinkas kävikään, pentu lähti mukaan :)

Tämä pennun kanssa olo vaatii vähän harjoitusta, onhan siitä kohta 9 vuotta kun edellisen kerran on kissanpentu ollut, nyt jo edesmennyt Kyösti.

Tässä muutama kuva laumastamme

                                                Jami

                                                                 
                                                                       Killi
                                                         
                                                                  Leevi ja Elmo