perjantai 1. marraskuuta 2013

Leikkauspäivä

Tänään se sitten oli, Jamin kastraatio. Olimme jo ajoissa eläinlääkäriasemalla odottamassa aikaamme. Kovasti kehuivat poikaa, kuinka kaunis kissa hän on.

Pääsimme sitten huoneeseen odottamaan lääkäriä, joka tuli antamaan rauhoituspiikin. Miten se aina tuntuukin niin kamalalta kun eläin rauhoitetaan. Ell antoikin sitten Jamin minun syliini, jossa sai rauhassa nukahtaa. Äkkiä poika simahtikin ja ragdollimaiseen tyyliin meni ihan veltoksi rentoutuessaan. Sitten hoitaja tulikin jo hakemaan Jamin toimenpiteeseen. Ehdin sillä välin käydä itse kaupassa ja kun vajaan tunnin päästä menin hakemaan, poika oli kopassaan jo hereillä.

Nyt olemme kotona ja uni maistuu minun lapsuusaikaisen peiton alla. Mun pieni rakas potilaani <3

Minua vielä nukuttaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että operaatio sujui hyvin! Peiton alla kelpaakin nyt lepäillä. <3 Toipumisia reippaalle pojulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Operaatio sujui hienosti :) Kovasti olisi jo menohaluja vaikka aika tokkurassa onkin. Äsken kun ovikello soi niin Jami lähti hoippumaan ovelle. Olen varmaan 3 kertaa jo peitellyt takaisin lepäämään <3

   Poista
 2. Hyvä että operaatio sujui mutkattomasti. Toipumisia potilaalle ja kovasti rapsutuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti on toipunut. Illalla otti jo ekat rallit kun alkoi olla tolpillaan :) Ainut mikä nyt on tullut, niin toi toinen kissa sähisee Jamille kun menee lähelle. Alkoi sen leikkauksen jälkeen toi käytös.

   Poista