perjantai 8. marraskuuta 2013

Lenkkeilyä ja muuta sekalaista!

Nyt kun illat on jo pimeitä, on myös hyvä muistaa varustaa koiraystävämme heijastimilla kun lähtee lenkille!

Pitäisi näkyä!

Elmo on sitä mieltä, että kameraan ei katsota :D

Jamiakin voisi viedä ulos, jos ei joka päivä sataisi. Killi ei kamalasti viihdy ulkona. Kunhan tuo Jami kasvaa, niin täytyy ostaa kunnon valjaat. Millaiset olisi hyvät? Mitä muut käyttävät räsyillään? 

Kisuistakin muutama uusi kuva :)

Killi tuli pitkästä aikaa syliin köllöttelemään <3

Jami osaa tän söpistelyn! <3

Uni tuli!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Onni on nämä karvalapset, vaikka välillä koettelevatkin emännän hermorakennetta :D

2 kommenttia:

  1. Täytyykin kirjoittaa jokin kerta Nupun ja Jujun valjaskokeiluista. :-D Niillä on vain yhdet valjaat - eivät mitenkään erityisen hienot, sillä en uskalla viedä kisuja vilkkaahkolla alueellamme ulos. :-/ Ehkä ensi kesänä menemme vähän maalle ja testaamme, mahtuvatko ne valjaat edes enää esim. Nupulle. Ihania kuvia täällä taas! Collie on muuten mun "intuitiokoirarotu", eli jos Nuppu ja Juju alkavat ruinata vuohen lisäksi myös koiraa, saattaisin hyvin päätyä juuri collieen! (Paitsi jos ne haluaisivat välttämättä esim. bichon frisen...)(Sitten keskusteltaisiin asiasta....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on nyt ihan perusvaljaat käytössä ja säätövaraa on, mutta en tiedä mahtuuko aikuisena. Collie oli pitkään mun haaveissa. Leevi tulikin 2 viikon varoitusajalla. Oli jo 5 viikkoinen kun kävin katsomassa ja 7 viikkoisena sainkin pojan jo kotiin. Nyt se on reipas 5-vuotias mammanpoika <3 Tottakai halusin myös toisen koiran. Elmoa jouduinkin odottamaan aika kauan kun tuli vastoinkäymisiä. Yksi pentue syntyi kuolleena ja narttu, jolta pennun halusin jäi tyhjäksi. Viimein joulukuun lopussa 2011 kotiutui Elmo meille. Kohta poika juhlii 3-vuotispäiväänsä <3 Noi puikkonokat on kyllä hurmaava rotu!

      Poista