tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuvia!

Jos päättäisi tämän hiljaiselon kuvien muodossa. Ollut tässä kaikenlaista, ettei ole ehtinyt blogiakaan päivitellä :)

Viikonloppuna satoi lunta sen verran, että pääsi koirien kanssa kahlaamaan pellolle uppohankeen. Koirat olivat ihan riemuissaan kun saivat vapaana kirmata ympäri peltoa. Kotiin sit saikin melkein perässä kiskoa kaksi väsynyttä poikaa. Harmi ettei kameraa ollut mukana sillä reissulla.

Myös Jami kävi taas takapihalla ihmettelemässä lunta, mutta totesi että tassuja paleltaa ja äkkiä sisälle. Hieman malttoi katsella ympärilleen :)

Tassut palelee! Tässä näkyy myös tuo tän hetkinen turkin väri. Tummuu nätisti koko ajan :)

Mitäs tuolla tapahtuu?

Tassun jäljet lumihangessa <3


Sisälle päästyään sai kamalat hepulit ja kirmasi ympäri asuntoa tassujaan ja turkkiaan ravistellen :D kevättä odotellessa, että päästään valjastelemaan ulos :)

Muutama kuva muista karvalapsista tähän loppuun

Elmo <3

Leevi <3

Killi <3

4 kommenttia:

 1. Ihanat karvalapset :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Onpa Jamin turkki tosiaan tummunut, ja ihan kuin olisi muutenkin kasvanut! Tai sitten kuvissa on vain niin uteliaan kurottavia asentoja. :o) En ole vieläkään oppinut erottamaan Leeviä ja Elmoa - komeita poikia molemmat - ja Killi niin näpsäkkä jännine väreineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on kasvanut ja on kerännyt massaa selkeästi. Veikkaan, et paino huitelee lähempänä 6kg. Vaaka on ostoslistalla, kun haluan Jamin punnita :)

   Elmon ja Leevin erottaa esim. siitä, että Elmolla on toinen korva pystyssä ja Leevillä on lurpallaan, niin kuin kuuluu olla :) Elmolla toi toinen korva pomppas pystyyn kun hampaat vaihtui pentuna.

   Poista