tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuulumisia!

Kiirettä on pidellyt, ettei ole tännekään ehtinyt mitään postaamaan. Lisäksi kamala räkätauti päällä, et voimatkin on ihan minimissä olleet.

Meille kuitenkin kuuluu hyvää, kevät tekee tuloaan ja sen huomaa myös hiekan määrästä SISÄLLÄ! :D Vaikka kuinka yrittää pyyhkiä ja pestä koirien tassuja, niin silti se hiekkakeko vain ilmestyy. Saisi vain kuivua äkkiä, että loppuisi tämä rumba. Ja töissä saa myös sormet vereslihalla kiskoa kurahousujen puntteja saappaiden päälle kun ei lapset itse vielä saa laitettua.

Koirilla on selkeästi kevättä rinnassa. Aina iltaisin kun pitäisi alkaa nukkumaan, Leevi kantaa lelun mun viereen ja alkaa öristä katsoen samalla kulmien alta. Ja Leevi ei oo koskaan ollut oikein leikkijä, se rakastaa enemmän olla rapsutettavana sylissä ( se todella tunkee itsensä syliin ). Elmo taas paimentaa kissoja, ettei niillä menisi liian kovaa.. siinä kuitenkaan onnistumatta.

Jami täytti viime viikolla jo 10kk. Alkaa olla iso poika :) sekin on sellainen sylivauva, että oksat pois! Yöllä edelleen vaaditaan viereen pääsyä, kovasti kehräten tottakai. Killikin välillä haluaa tulla, mutta mun päälle. Koita siinä sit nukkua kun toinen on kyljessä kiinni ja toinen makaa lapojen päällä onnellisena <3 

Tässä hiukan näitä kuulumisia meiltä. Kuvia ei nyt ole, kun kuvaaminenkin jäänyt vähemmälle.

Nyt koitan nitistää tämän flunssan pois!

Katja&co.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä flunssa nujertamiseen! Samassa veneessä ollaan. Onnittelut myös Jamille! :) Kohta saatte viettää yksivuotissynttäreitä. Ihanaa, että kevät sentään on kohta tulollaan - varma merkki varmaan tuo Leevin "leluörinä". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kun saisi tän kurkkukivun pois ja äänen normaaliksi niin olisi kiva :) Joo niin se aika vaan vierii, että kohta ei oo enää pentua talossa vaan 1v. jässikkä <3

      Poista