sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Rento sunnuntai!

Tämä päivä on mennyt rennosti levätessä. Niin palvelusväki kuin eläimet.

Iltapäivällä emäntä innostui vaihtamaan makkariin pimennysverhot, ettei viikonloppuisin tarvitse herätä kukonlaulun aikaan kun alkaa valostua. Noh, tuumasta toimeen ja ensin irroittamaan vanhat verhot pois. Ensin sai olla ihan rauhassa, mutta sitten Jami kuuli verhonipsujen kilinää ja ryminällä "auttamaan". Loppupeleissä kissasta ei näkynyt kuin häntä ja tassut vanhojen verhojen alta, piilossa oli mukavaa. Onneksi sain ripustaa kuitenkin rauhassa uudet verhot. Pentunahan Jami oli kova poika hyppimään verhoihin, onneksi se paha tapa on jäänyt pois. Kuvia en siitä laittotilanteesta saanut, kun puhelin ei ollut lähettyvillä.

Hetkeä myöhemmin Jami malttoi hieman poseerata (pahoittelen huonoa kuvanlaatua)Kunnes riitti kuvailut ja Jami läpsäisi kameraa :D

Viime sunnuntaina Jamin kasvattaja tarjosi minulle pentua, haaveilen ruskeasta bicolourpojasta. Mutta ei, meille ei tällä hetkellä mahdu enempää karvalapsia. Olen kuolannut sitä pentua kuvista, mutta siihen täytyy tyytyä. Ehkä sitten joskus... :) 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Katja & Co.

2 kommenttia:

  1. Jami on kyllä niin jännän ja ihanan värinen räggäri! :) Mutta voin kuvitella, että bicolour-poikakin houkuttelee kovasti! Sellaisen omistajana en voi kuin suositella... :-D Teillä tosin on kieltämättä muutenkin huisketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jami on ruskeatabby colourpoint :) ehkä joskus saan vielä sen ruskean bicolourpojan, mutta siihen tarvitaan isompi koti :D

      Poista