sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kuulumisia :)

Joulu on nyt vietetty ja kohta on aika valmistautua vastaanottamaan vuosi 2014 :)

Joululoma on sujunut mukavasti. Loman alkuun kävin äitini ja siskoni kanssa risteilyllä, oli vain sen verran kova tuuli että laiva keinui paljon. Kun aloin pakata reissua varten, laukkuun ei ehtinyt vaatteita laittaa vaan sinne ehti..

   ..Jami :D

Ikävä kyllä en poikaa voinut mukaan ottaa. 

Joulu kului kotona ja perheen seurassa hyvin rauhallisesti. Kuusikin on pysynyt pystyssä. Odotin, että Jami olisi siitä riehaantunut mutta väärässä olin. Koko kuusi ei ole pahemmin kiinnostanut. Vähän käynyt vain nuuskimassa.

Eläimetkin on selkeästi ollut iloisia kun olen ollut kotona. Vielä on onneksi muutama päivä lomaa jäljellä :) 

Elmo nauttii sohvalla pötköttelystä mamman vieressä <3


Yksi päivä mies katseli jalkapalloa tv:stä ja Jami osallistui myös katselemaan samaa :DEilen olin ystäväni mukana Kirkkonummella kissanäyttelyssä. Hänen 5,5kk vanha Pyhä Birma poikansa teki debyyttinsä näyttelyssä :) Oli mukava mutta pitkä päivä. 

Kissoille tarttui mukaan pari lelua ja itselle ihana huopa


Täytyy katsoa, jos minäkin ilmoittaisin Jamin Hyvinkään näyttelyyn. Olisi sopivan lähellä ensikertalaiselle :) ja olisihan se kiva tietää, mitä muut ovat mieltä tästä söpöläisestä

 


Jami täytti toissa päivänä jo 8kk! <3

6 kommenttia:

 1. Olisipa kiva kyllä käydä itsekin joskus katsomassa kissanäyttelyitä. Tosin Nupulta salaa, sillä sehän haaveilee missikisoista mutta ei pikku persoonallisuuksiensa takia ole näyttelykelpoinen... Mikä tuo Jamin väri muuten on? Ei ihan perinteisin räggäriväritys mutta tosi kaunis poika on, ja varmaan pärjää näyttelyissäkin. Kunhan ei siellä liikaa hurjastele. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jami on Ruskeatabby colourpoint eli RAG n 21 :) Oon havitellut vieväni Jamin Hyvinkään näyttelyyn toukokuussa. Olisi tossa lähellä ensikertalaiselle :)

   Poista
  2. Me pidetään sitten peukkuja! :) Meidän kissoilla näyttää olevan yhteistä myös jalkapalloinnostus ja matkalaukkuun pakkautuminen... :)

   Poista
  3. Kiitos :) Voi olla aika jännittyneet tunnelmat ekalla kerralla :D

   Poista
 2. Oi miten ihku viltti! Kelpais paremmin kuin hyvin meillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kissanäyttelystä. On kirkkaanpunainen vaikka näyttää pinkiltä :)

   Poista