sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Käsittelyharjoitus

Olemme menossa näillä näkymin toukokuussa Tampereelle näyttelyyn Jamin kanssa. Harjoiteltiin vähän sitä, miten näitä kisuleita pitää siellä esitellä. Ihan hienosti Jami antoi itseään nostella, mitä nyt häntä huiski. Yritti varmaan viestittää, että laske alas :D Jatkamme harjoituksia :) 

6 kommenttia:

 1. Jooh, harjoitteluahan se vaatii. Kantsii mennä jonnekin outoon paikkaankin ja antaa vieraiden nostella ja käsitellä ja kurkkia hampaitakin :) Onnea näyttelyyn!! Hyvin se menee!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvin Jami on itseään antanut vieraidenkin käsitellä. Marraskuussa kun kastroitiin ja ell teki ne perustutkimukset ennen rauhoitusta, niin hienosti poika antoi itseään koskea :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kiva ku tuutte sinne tampereelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyyhän sitä käydä kokeilemassa mitä muut ovat Jamista mieltä :)

   Poista
 3. Voi ei, mulla on Nuppu aina selällään sylissä. :-D Täytyy ehkä kokeilla joskus toisinkin päin, vaikkei meidän pallerot ole muka näyttelykelpoisia. Hienosti näkyy tässä Jamin koko - ja pehmoisuuden voi oikein tuntea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yleensä kannan Jamia kuin pikkuvauvaa eli selällään :D viihtyy hyvin sylissä niin. Ja joo koko näkyy hyvin tässä kuvassa. Mekin käydään vaan kokeilemassa sitä näyttelyhumua. Koirienkin kanssa joskus kävin muutaman kerran, mutta en kokenut omaksi jutuksi ja tuntui, että koirat stressaantui siitä hajujen määrästä mitä siellä oli. Mulle käy hyvin nää tämmöisinä kodin sulostuttajina <3

   Poista