perjantai 24. huhtikuuta 2015

Terveiset täältä pakkaamisen keskeltä!

Muuttoon aikaa vajaa viikko ja edelleen kaapit pursuavat tavaraa. Päivät kuluu töissä ja illat pakatessa ja siivotessa. Kamalaa hommaa tää muutto. No, ensi viikolla tähän aikaan ollaan jo uudessa kodissa :) 

Mulla on myös yksi erittäin innokas apulainen täällä, nimittäin Jami! Joka paikassa pitää olla mukana ihmettelemässä, että mitä se mamma oikein tekee. Ja kaikkein parasta on tottakai mennä tyhjään pahvilaatikkoon, ettei sinne saa mitään laitettua. Yleensä Jami on pakannut sinne itse lempi katkarapulelunsa :D

Pidän vaan huolen, että tulen mukaan <3

Maailman rakkain lelu!


Tämä vanha kotimme on kaksio, joten laatikoiden piilotus muihin huoneisiin on mahdotonta. Laatikot on siis sijoitettu meidän makuuhuoneen nurkkiin. Jami sitten öisin kiipeilee ja rapistelee jokaisessa laatikossa valvottaen herkkäunista emäntäänsä. Ja ei, ovea ei voi laittaa kiinni, koska muuten Killi alkaa hyppiä ovenkahvaan. Osaa siis avata ovet ja koirien takia myöskään ei voi sulkea, kun tykkäävät nukkua makuuhuoneen lattialla.


2 kommenttia:

  1. Ihana kuva taas Jamista! <3 Ei voi kuin ihailla pojan ahkeruutta, kun se pakkaa jopa öisin! :-D Toivottavasti saatte kuitenkin nukuttua sen verran, että jaksatte muuttaa uuteen kotiin! Ei ole kivaa hommaa, mutta ihanaa sitten, kun se on ohi ja on lisätilaa! Tsemppiä yhä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ylihuomenna muutto. Kaikki alkaa olla jo hyvällä mallilla :)

      Poista