tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulukorttihössötystä


Olen joka vuosi teetättänyt joulukortit koirien kuvasta ja tällä kertaa kuvien otto jäi näin viime tippaan. Tänä vuonna malleina toimivat koirat Leevi ja Elmo, kissoista Jami. Killiä ei moiset hommat jaksa kiinnostaa. Kovin työ oli saada eläimet pysymään paikoillaan. Koirat oli helppo lahjoa nameilla, mutta Jamia ei pidätellyt mikään. Sain kun sainkin jotain aikaan. En kuitenkaan voi kuvaa paljastaa täällä, koska muuten ystäväni näkevät mitä olen tehnyt :D Sitä vain kiroan, ettei ole lunta. Ulkona lumessa olisi tullut paljon tunnelmallisemmat kuvat kuin sisälle kyhätyssä "lavasteessa".

Nyt vain odotellaan, että posti tuo kortit jotta ehdin postittaa ne eteenpäin!  

Ja kaikki katsoo minne huvittaa - ei kameraan! :D

Jami kesken kuvaustuokion

3 kommenttia:

 1. Ihania! :-D Tuo on jotenkin niin tyypillistä ja koomista, että kaikki katsovat eri suuntiin. Kun Nupusta ja Jujusta ottaa sata kuvaa, molemmat ovat paikoillaan ja hahmottavat kameran sijainnin ehkä yhdessä kuvassa... Täytyisikin ottaa joulupotretti, kunhan ollaan lepäilty matkaväsymykset pois.

  VastaaPoista
 2. Koirat vielä sai lahjottua nameilla, mutta Jamin paikallaan pysyminen tuotti vähän vaikeuksia :D Mä otin kuvia ja mies yritti mun takana saada kaikki katsomaan kameraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa... Me ei miehen kanssa enää oikein keksitä uusia ääntelytapoja. Mikään naksutus, rapistelu tai miukuna ei tehoa, ja välillä on jopa melkein joutunut hakkaamaan päätä seinään, jotta edes joku vilkaisisi kameraan. :-D

   Poista