lauantai 16. marraskuuta 2013

Ulkoilupuuhia Jamin kanssa :)

Tuli käytyä pitkästä aikaa Jamin kanssa ulkoilemassa. Aluksi jännitti kovasti ja ei meinannut uskaltaa liikkua. Yleensä ollaan oltu omalla takapihalla, mutta nyt mentiinkin ihan tonne yleiselle pihalle. Aluksi liikuttiin vain peruuttamalla, mutta pikkuhiljaa alkoi sujua ja maassa olleet lehdet alkoivat heilua tuulen mukana niin nehän piti saada kiinni.

Loppupeleissä Jamia ei meinannut saada sisälle, kun oli niin kivaa :)

Kunhan Jami vähän kasvaa, niin tilaan kyllä Vänttisen valjaat.. helpot pukea päälle. 

Muutama kuva ulkoilusta

Nam nam, hyvä oksa!

Niin tarkkana

<3
 

9 kommenttia:

 1. Kivoja ulkoilukuvia :) Vänttiset on kyl hyvät :) Ens keväänä Rocky saa kans omansa. Se on kiva ku niissä on tosi paljon värivalikoimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan kanssa ensi kevääseen, että toi rontti on kasvanut.. vaikka jatkaakin kasvuaan siitäkin, mut varmasti uskaltaa tilata siinä vaiheessa.

   Poista
 2. Ihan huippuja kuvia - Jami on niin filmauksellinen! Mutta voi miten tunsin syyllisyyden piston, kun en ole uskaltanut viedä Nuppua ja Jujua ulos. Kävin juuri kävelyllä, ja taas tuli monta irrallaan ulkoilutettavaa koiraa vastaan... Varmasti ovat kilttejä ja koulutettuja, mutta pelottaa ajatus, että ne yhtäkkiä päättäisivät sännätä ulkoilevan kissan kanssa leikkimään! Entä vilustuvatko kissat helposti - tai tarttuuko ulkoa pöpöjä? Mä taidan olla ihan ylineuroottinen "emo"... :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ulkoiltiin ihan tossa kotipihalla, ei menty kävelyteille ollenkaan. Oltiin ehkä 15min ulkona ja sit sisälle. Maa on kylmä, joten en kauaa ollut ettei tule vilu. Jami meinasi alkuun, ettei sitä kuvata ja käänsi takapuolensa kameralle. Noi muutamat kuvat onnistuivat :)

   Poista
  2. Harmi, ettei meillä ole omaa pihaa. :-( Täytyy odotella ensi kesää ja mennä maalla vähän tutkimaan pihanurmikkoa...

   Poista
 3. Ihania kuvia, Jamilla on niin villin näköinen tuo kuviointi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuviot on alkanut tulla nyt voimakkaammin esiin. Mielenkiinnolla odotan sitä lopullista väritystä, millainen tulee olemaan :)

   Poista
 4. Meiän kissoilla on myös aikamoinen jännitys päällä, jos niitä yrittää ulkoiluttaa ns. ihmisten ilmoilla. Heti jos näkyy vieraita ihmisiä, tyypit sukeltavat lähimpään pusikkoon tai muuhun piiloon. :p Toinen on arka ihan kyllä muissaki maisemissa, mut toinen taasen sitte täysin huoleton, jos ympäristö on rauhallinen. Rotukin varmasti vaikuttaa osittain, rohkeampi tapaus ku sattuu olemaan ragdoll eli jo luonnostaan sellainen "kaikessa mukana oleva".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidänkin kissoilla on ero kuin yöllä ja päivällä. Maatiainen tykkää omasta rauhasta eikä tykkää, jos vaikka syliin otetaan. Ragdollimme taas haluaa auttaa ihan kaikessa ja kaikki ihmiset on superkivoja.

   Ja kiva kun tulit lukemaan blogiani, kiva saada uusia lukijoita :)

   Poista