sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Leppoisa viikonloppu

Loma loppui ja oli pari päivää töitä, kunnes taas koitti 3 päivän viikonloppu kun loppiainen osuu maanantaille. Täällä on ollut enemmän ja vähemmän unelias tunnelma. Koirat ja kissat ovat vaan nukkuneet ja emäntäkin on nauttinut pitkistä yöunista ja päälle vielä päiväunet joka päivä. Tähänhän voisi ihan tottua. Ja parasta tässä on se, kun saa olla tämän oman lauman kanssa. 

Jamin unikori alkaa käydä jo liian pieneksi

Kovasti jo talvea odotellaan tänne etelä-suomeen. Loppuviikolle jo lupailivatkin lunta ja pakkasta. Koirat ovat ihan kamalan näköisiä kun likaantuvat tuolla ulkona. Ei vaan kauheasti tekisi mieli pestä, kun turkki kestää kuivua. Ja pojat kun ei fööniä lähelleen päästä. Pitää vain kestää kevääseen saakka :)

Pojat uutena vuotena hyvin rennoissa tunnelmissa
Elmo

Leevi
 Eilen kissat järjesti kunnon leikkipainishow'n. Jami kietoi tassunsa Killin ympärille ja kaatoi lattiaan niin, että tömähti. Välillä vetivät kamalaa ravia ympäri asuntoa ja taas painittiin :D 

Riekkumisen jälkeen olikin mukava levätä :)
 Ja tähän loppuun. En tiedä onko mulla rotu vaihtunut kuin silmänräpäyksessä. Katsoin nukkuvaa Jamia korissaan ja yhtäkkiä se näyttikin tältä..
Ragdoll vai american curl?! :D
 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Katja& co.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti