perjantai 10. tammikuuta 2014

Rakkaudesta rotuun

Ragdoll, tuo ihanan pehmeä ja rento kissa on täysin kyllä vienyt paikan sydämestäni. Tuo uhmaikäinen, voiko sen verhoissa roikkumiselle tai muulle hölmöilylle olla kauan vihainen? Vastaus on, että ei voi. Nuo siniset silmät, jotka suurina tapittavat saavat viimeistään heltymään. 

Kun aamuyöllä toinen tulee puskemaan ja vaatimaan, että päästä peiton alle niin eihän siinä muuta voi kuin päästää. Ja kun pehmeät tassut alkavat polkea tyytyväisenä kehräyksen säestämänä, siinä tuntee että kissan kiitoksen ja osoituksen siitä, että joku pitää hänestä huolta. 

Töistä kotiin tullessa juostaan häntä tuuheana vastaan ja odotetaan, että nostetaan syliin rapsutettavaksi. 

Jami 8kk
 

6 kommenttia:

 1. Säki alat kunnolla hurahtaa kissoihin :D Vaik onhan sulla ollu kissoja aikasemminki :) Mä oon ainaki jo huomannu itelläni lopullisen kissahurahtamisen oireita :D Tää näyttelytouhu on vaa lisänny mun hullun kissanaisen mainetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Kissat on ollu siitä asti lähellä sydäntä kun Vili tuli joskus 2000-luvun alussa. Lapsena jopa pelkäsin kissoja. Killikin on kovin ihana, mutta se ei tykkää yhtään hellyttelystä. Jami taas on sellainen seurankipeä hassu. Tykkää köllötellä sylissä paljon :)

   Poista
 2. Räggärit ovat kyllä niin järjettömän ihania, ettei mitään rajaa. :) Ja toki muutkin kissat, koirat, puput, marsut, ponit jne. Mutta kun näitä riepuja läheltä tarkkailee, niin hurahtaa ihan pakosti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! <3 Oon aina pitänyt kissoja erakkoina, mut Jami on erilainen. Se haluaa olla kaikessa mukana, oli se sitten siivousta tai ruoanlaittoa.

   Poista
 3. Niinpä! mmm, mikäään ole niin ihana kuin lämmin kehräävä silkkinen puolipitkäkarva kissa :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Jami on kyllä kovin lämmin tapaus. Välillä on pakko laittaa pois sylistä kun tulee niin kuuma :)

   Poista