sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vihdoinkin lunta!

Vihdoinkin se talvi tuli tänne eteläänkin! Heippa kurakelit :) Hiekkaa nimittäin meidän nurkissa on riittänyt, kun koirien turkit imee sitä kiitettävästi puoleensa. 

Aamulenkillä koirat sekosi täysin, kun lunta oli tullut ja satoi koko ajan lisää. Molemmat menivät nenä maassa koko lenkin ajan. Lenkin jälkeen päästin pojat vielä takapihalle painimaan ylimääräiset energiat pois.

Elmo

Leevi


Jami näki, että pojat pääsi ulos niin halusi sitten itsekin päästä sinne. Otin hetkeksi aikaa, hämmentyi taas kuinka kylmää se lumi onkaan. Tassuja ravisteltiin ja karvat nostettiin pystyyn. Sisälle kun laitoin niin alkoi sen päiväinen ralli. Nyt Jami nukkuu keittiössä tassut kattoa kohti. Koiratkin simahtivat. Leppoisa sunnuntai :)

Jännää :)

Varpaita paleltaa!

2 kommenttia:

  1. Mei olla uskallettu mennä Rufuksen kanssa ulos tänä talvena ollenkaan, ensin oli liian kuraista ja nyt on liian kylmä. Ehkä päästään taas ulkoilemaan kun miinus asteet lähenevät nollaa. Ihania koiria sinulla kissoja unohtamatta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin ollaan käyty 5 minuutin pikaulkoiluja, mut nyt en oo uskaltanut ulos viedä kun asteet on lähennelleet -20 astetta. Jami menee naukumaan oven alle, et ulos mutta olen joutunut tuottamaan pettymyksen sille. Kevättä odotellessa, että päästään ulkoilemaan sen kanssa. Killi ei viihdy ulkona melkein ollenkaan. Kiitos paljon! :)

      Poista